WordPress databasefout: [Can't create/write to file '/tmp/#sql-temptable-36d665-98dd-4353.MAI' (Errcode: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Arbor Labor Union – I Hear You – File Under: New Music

Arbor Labor Union – I Hear You

Arbor Labor Union - I Hear YouAls je als band heel wat vlieguren hebt gemaakt met punkrock en hardcore (The Pinecones) en je hebt je inmiddels verenigd in Arbor Labor Union, dan ga je op zoek naar een wat rustiger verzet. Dit bandje grijpt terug naar de wave van Wire, Fall en Wipers. En laat in een soort langdradige drone-exercitie de boel lekker rondzingen. Het doet me sterk denken aan platen van Bongwater, een bandje van Shimmy Disc-oprichter Mark Kramer. Niemand viel over de niet-toonvaste, zeg maar gerust valse noten van een zanger. Dat deed men niet bij Mark E. Smith, John Lydon, niet bij Ian Curtis of bij Greg Sage. De experimenteerdrift stond voorop. En de kracht van een simpele maar pulserende beat in een makkelijk structuurtje per song. Zo oogsten bands als Dead Moon succes. De band uit Georgia weet dat en blijft maar wat graag hangen in een paar riffs omdat het leuk is. Voor de heren zelf. Zanger Bo Orr is een stoorzender in een psychedelische shoegazeband met uitgesponnen uithalen en gierende gitaarloops. De valse bescheidenheid van een frontman is de USP van Arbor Labor Union.

File: Arbor Labor Union – I Hear You
File Under: Valse bescheidenheid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven