A Day To Remember – Bad Vibrations

A Day To Remember - Bad VibrationsMetal, ik heb er niets mee. Ik heb volgens mij dan ook nog nooit in al die jaren bij File Under een stukje over een band die opereert in deze hoek geschreven. Maar dan belandt er een album op een verkeerd stapeltje en krijg ik A Day To Remember toegespeeld. Volgens de Metacritic krijgt dit album een 8,1. Alles wat hierna komt kunt u, als u liefhebber dan ook meteen vergeten. De Amerikanen raggen de nodige metalnummers er doorheen die hier en daar een poppy punkrandje kennen. Dit maakt dat ik het best voor me zie dat er een lekkere pit gebouwd wordt op “Naivety”. Als je echter zuiver in de metalleer bent dan kon je hier wel eens van gruwen. Nee, neem dan een nummer als “Esposed” waarop er lekker gebruld wordt. Ik sta er altijd versteld van dat zangers hun stem kunnen behouden. Maar in plaats van dat ik dit stoer vind moet ik er altijd om glimlachen. Bad Vibrations is het zesde album van A Day To Remember. Volgens mijn bescheiden metalkennis is het een opeenstapeling van clichés. Liefhebbers schudden ongetwijfeld hun hoofd over dit stukje. Misschien dat ze er nog wat aan hebben dan ze op 15 februari in 013 Tilburg spelen. Maar dat hadden ze vast al wel gezien.

mij=ADTR Records

File: A Day To Remember – Bad Vibrations
File Under: Grrrrraaaaaauuuuuwwwww
File Social: [Twitter] [Facebook]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven