Wildheart – Wildheart

Wildheart - WildheartHet blijft altijd gokken of glammetalbands van nu nog oprecht geloven in ‘the power of rock’ of dat ze meeliften op het instant succes van het afgezaagde genre. Steel Panther heeft er een standup-comedy-show van gemaakt. De band voert maar wat graag een 2.0-versie op van Spinal Tap. Bij het Belgische Wildheart geloven de vijf heren oprecht dat hairmetal en glam de toekomst van de rock zijn. Of het is gewoon heerlijk om te spelen. Zie het als een hobby om Poison, Whitesnake, Mötley Crüe, Bon Jovi en Skid Row de loef af te steken en daar ook nog eens geld aan te verdienen. Dat de heren ergens wel weten dat het allemaal maar gekkigheid is bewijst de zanger. Want, wie noemt zichzelf nou ‘Farty’? Zo lang de band niet overstelpt wordt met pretenties en bereid is om op te draven op elke dorpsbraderie, is er levensvatbaarheid voor Wildheart. En alle clichés die daarbij horen. Alles beter dan gesubsidieerde cliniclowns die me nooit aan het lachen zullen krijgen.

mij=Eigen beheer

File: Wildheart – Wildheart
File Under: Vlaamse hairmetal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top