Blackberry Smoke – Like An Arrow

Blackberry Smoke – Like An ArrowWeet je hoe moeilijk het is om de platgetreden paden nog begaanbaar te houden? En om toeristen nog enthousiast te krijgen voor een product dat schijnbaar al vervallen is voordat je er erg in hebt? Blackberry Smoke uit Atlanta trekt zich niets aan van genre-slijtages en rockt gewoon sneller en steviger door dan de concurrentie. Like An Arrow borduurt voort op de southern rock-traditie van Lynyrd Skynrd en Allman Brothers maar kan net zo makkelijk mee in de country, bluegrass en hardsoul. Leon Russell zou jaloers zijn. Blackberry Smoke is er veel aan gelegen om wereldwijd gezien te worden als een nieuwe Black Crowes. Automatisch zal de band wereldwijd een plek verwerven als de publieksfavoriet op festivals waar niemand moeite mee heeft. En dat de band a propos heel wat pubers en tieners kennis kan laten maken met de kracht van een goed potje southern rock, da’s dan mooi meegenomen. Een winwin-situatie voor alles en iedereen.

mij=Earache

File: Blackberry Smoke – Like An Arrow
File Under: Southern Rock will rise again

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven