Afterschool Special – The 123s of Kid Soul

Kinderen die zo nodig volwassenen na moeten doen, waarbij het vooral volwassenen zijn die het pushen en er geld mee verdienen. Het is van alle tijden. Ook in onze tijd waar hele volksstammen kijken naar The Voice Kids waar vooral John Mol en consorten geld verdienen. Ik zal echter niet de prediker uit gaan hangen, want het is het bruggetje naar de cd The 123 of Kid Soul vol liedjes die geïnspireerd lijken door een kindergroep uit vervlogen tijden: The Jackson 5. Volgens mij werden zijn gedreven door de vader, en het bracht roem, maar of ze er gelukkig van werden betwijfel ik. Op deze cd staan negentien nummers die met de nodige soul gebracht worden gezongen door kinderen die het zover ik na kan gaan niet ver geschopt hebben in de popmuziek. Het klinkt allemaal best aardig (goede muzikanten) en sommige liedjes zijn zelfs wel het draaien waard, maar het is met wel erg veel net te hoog zingende kinderstemmetjes teveel van het goede. Waar ik vooral moeite mee heb dat is dat kinderen zingen over de liefde, zoals The Bennet’s in “I Want A Little Girl”. Welke viespeuk zal dat geschreven hebben? Of Brotherly Five die hun meisje verliezen in “Losing My Girl”. Het is me wat. Wat ik echter vooral mis is de achtergrond van al die liedjes. Het kan zijn dat dit komt doordat ik een promo-exemplaar voor me heb, maar ik zou het de verhalen best willen lezen. Alleen om hier nou de volle mep in de winkel voor te betalen. Mwaah.

mij=The Numero Group

File: Afterschool Special – The 123s of Kid Soul
File Under: Kindersterren in de maak

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven