Terrafyght – Beneath

mij=RVP Records

Grom

De bandnaam, de donkere hoes, de wolfmens: als schijn niet bedriegt dan gaat dit een stevige plaat worden. En inderdaad: we gaan naar hardrockland. Nou blijft Terrafyght wat mij betreft aan de goede kant van het ruigdom. Naast stevige gitaar- en dito drumpartijen is er nog wel iets van een melodie te herkennen. De zang blijft bovendien uit het schreeuwgebied – oké, wel “My Vendetta” even overslaan. Terrafyght komt uit Limburg, en Beneath is hun debuut met alleen maar eigen materiaal. Opvallend in de productie is de bescheiden plek voor de zang, het is dan ook niet waar ze het van moeten hebben. Het zijn toch vooral de gitaar en drums die het moeten doen. Revolutionair is het allemaal niet, maar wie van bands als Whitesnake houdt zou eens moeten luisteren. Ik heb nergens het gevoel naar iets Nederlands te luisteren. Persoonlijk vind ik het allemaal net wat teveel van hetzelfde en is bijna vijftig minuten aan de lange kant, maar laat dit je niet afschrikken. Maar Beneath is geen plaat waar je je als band voor hoeft te schamen.

Live te aanschouwen:
18 mei 2017 Maasgouw Mania Rockfestival, Maasbracht
21 oktober 2017 HDC Weert, Swartbroek

File: Terrafyght – Beneath
File Under: Hardrockliedjes

File Social: [Facebook]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven