Destination Lonely – Death Of An Angel

Voodoo Rhythm Records

Star menAls de bandleden namen hebben als Lo Spider, Wlad en Marco Fatal dan weet je al dat ze geen huis-, tuin- en keukenmuziek maken. Nee, het Franse Destination Lonely is zo’n band die als kenmerk heeft dat de wah-wah-pedaal niet genoeg ingetrapt kan worden, dat zuiver zingen iets voor watjes is en dat het vooral erg rock’n’roll moet zijn. Deze release Death Of An Angel komt uit op Voodoo Rhythm Records, liefhebbers weten dan al genoeg. Het Europese Champions League-label waar rauwheid een absolute vereiste is. In opener “Dirt Preacher” (cover van The Gibson Bros.) gaat het al meteen los als een stel wilde honden. Waarom met een cover openen weet ik niet, want er staat ook genoeg interessant eigen materiaal op deze plaat, zoals de tweede track “Staying Underground”. Hierna weer een cover: “Death Of An Angel” van Donald Woods & Vel-Aires dat redelijk binnen de lijntjes van het origineel kleurt. Hierna gaat het weer helemaal los in “I Don’t Mind” in de stijl van The Stooges, MC5, dat soort werk. “Vanessa” is dan weer een wat rustiger track, in het Frans dat wel. Lekker nummer, ook door het gitaarwerk. De rest van het album gaat gevarieerd verder en stelt niet teleur. Voodoo Rhythm heeft weer eens een fijne neus voor rauwe bandjes. Dat blijkt maar weer


File: Destination Lonely – Death Of An Angel
File Under: Frans rauwe keuken

File Social: [Twitter] [Facebook] [Instagram]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven