BeWider – Dissolve

Eigen beheer

Be Wider – DissolveFilm- en tv-muziekcomponist Piernicola Di Muro heeft zich na A Place To Be Safe uit 2015 gewaagd aan Dissolve. Een elektronische vocoderplaat, zeg maar gerust hoe de nieuwe Air had geklonken als Daft Punk achter de knoppen had gezeten. Enfin, de ambient kabbelt, bliept en piept een aardig eindje weg. Waar naartoe, dat moeten we nog maar bezien. In de tijd dat je naar antwoord op dit soort vragen zoekt, glijden wat dromerige damesvocalen voorbij die je iets proberen wijs te maken waar ik zelf ook nog steeds geen soep van kan trekken. Lekker is het wel, tijdens een goede borrel bij ondergaande zon op het strand. 


File: BeWider – Dissolve
File Under: Wegkabbelende ambient voor filmliefhebbers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven