Bruce Harper – Bruce Harper

Eigen beheer

Bruce Harper - Bruce HarperIn tegenstelling tot de animatieserie over een Ronaldo-achtige voetballer, een American Footballspeler en een voormalig bigbandleider is Bruce Harper in dit geval een Italiaans elektro-trio dat het liefst een vierkwartsmaat van beats ondersteunt met echte drums. Zeg maar gerust dat elke basistrack van Faithless zonder pakkend intro, zonder raps en zonder de melodieuze intervallen op synthesizer neerkomen op wat je op deze plaat hoort. Het zijn aanzetjes die het goed doen in voetbalstadions wanneer Dirk Kuyt voor de allerlaatste keer het veld opkomt om toegejuicht en bejubeld te worden. Het zijn voorzetjes die snel een officiële inhuldiging op een zo efficiënt mogelijke manier mogelijk moeten maken. Kortom, ik mis de opbouw en de springschans naar een climax die een goede dancetrack onderscheidt van zomaar wat bliebs en beats. Bruce Harper blijft gefixeerd op het voorspel van gefrunnik en geaai en is te macho om toe te geven dat een hoogtepunt van totale ontlading er niet in zit. Best teleurstellend en treurig eigenlijk.

File: Bruce Harper – Bruce Harper
File Under: Anticlimax van een Italiaans trio

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven