Echotape – Wicked Way

mij=Eigen beheer

Echotape – Wicked WayEn toen waren The Kooks er, en toen opeens niet meer. Net als The Libertines en Babyshambles. Echotape bestaat al een tijdje en heeft het in zich om een hele grote te worden in het Verenigd Koninkrijk en ver daarbuiten. Want, de band rondom zanger Marc Burford heeft de gave om instant rocksongs met kop en staart af te leveren in de beste Engelse traditie. Dat Burford ook nog eens de gekloonde vocalen heeft van James Dean Bradfield van The Manic Street Preachers is een gedroomde en zeer geliefde combi. Het kwartet had deze zomer op het vasteland eigenlijk al heel hoge ogen moeten gooien. We zijn echter overstelpt met heel wat hiphopgeneuzel waar typische Britpop puur sang niet tegenop kan. Als ze echter aanhouden, dan voorspel ik een grote doorbraak. Zeker ook omdat de populariteit van een band als The Kooks of The Libertines nog altijd groot is. Het kwartet van Echotape levert op Wicked Ways elf verrassende, frisse, zomerse festivalanthems af die een megagroot publiek verdienen.


File: Echotape – Wicked Way
File Under: Onvervalse Britpop-festivalanthems

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven