Golden Rain – Golden Rain

Bulbart

Golden Rain – Golden RainErgens tussen MØ en Lorde bevindt zich de langzamere synthesizer dancepop van het Italiaanse duo Golden Rain. Of Mario Grimaldi en Zaira Zigante hebben zich bewust uitgeroepen tot de ‘missing link’ tussen Eurythmics en bovenstaande populaire pop. Terecht, want met de hemelse vocalen van Zaira die lijken op die van Texas’ Sharleen Spiteri en de kwieke beats van Mario kan het duo heel wat potjes breken. Bovendien heeft Golden Rain het aangedurfd om in componeerdrift verschillende stijlen bij elkaar te gooien zoals Roisin Murphy op haar plaat Overpowered deed. Dance, elektrofunk en minimal house bleken een perfect gespreid bedje voor afgeronde, zoetgevooisde en soms hijgerige vocalen. Kylie Minogue deed het ook al eens eerder op haar single: “Slow”. Het moet gezegd worden; Golden Rain piekt op het juiste moment en precies met amper vijf songs die smaken naar méér. Een voorzichtig maar weloverwogen debuut.

File: Golden Rain – Golden Rain
File Under: Dancepop van hoog niveau

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven