Leif de Leeuw Band – Untill Better Times

Het is en blijft te makkelijk om Leif de Leeuw weg te stoppen in een muffig bluesrock-bakje naast de uitverkoop. We zijn helaas als Nederlanders veel te verwend en zien nagenoeg niet meer in hoe geweldig en piepjong gasten zoals Pablo van DeWolff en Leif de Leeuw eigenlijk zijn. We vergeten te snel dat een jochie als Leif op jonge leeftijd op meer dan één continent heel wat potten wist te breken. En, niet alleen met afgezaagde bluesrock, maar met een jaren ’70-universum dat uiteenloopt van Mother’s Finest tot aan Frank Zappa en The Allmann Brothers. Tel er de loepzuivere en toch krachtige vocalen van Britt Jansen bij op en de ‘road-music’ blijft uit je speakers knallen. Wederom niks mis mee. Voor de zoveelste keer!

Continental Europe

File: Leif de Leeuw Band – Untill Better Times
File Under: Zoveelste succesverhaal van Leif

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top