The Goon Mat & Lord Benardo – Take Off Your Clothes

Het is een internationaal geheel. De plaat wordt uitgebracht op het Zwitserse Voodoo Rhythm Records. Achter The Goon Mat & Lord Benardo zitten twee Belgen. En voor de productie tekende niemand minder dan de Amerikaan Jim Diamond, bassist van The Dirtbombs en bekend van productie van bijvoorbeeld The White Stripes. The Goon Mat alias Matthias Dalle speelt de gitaar rauw, weet voor de drumpartijen te zorgen en zingt ook nog. Lord Benardo heet eigenlijk Fabian Bennardo en speelt op zijn bluesharmonica en verzorgt de achtergrondvocalen. De perfecte muzikant wordt niet nagestreefd, wel om er een bluesy rauw geheel van te maken. Dat lukt prima in de elf liedjes. Ik mis op Take Off Your Clothes de uitschieter, maar verder is er niets mis met deze rauwe bluesy garagerock waar je over de hele wereld mee terecht kunt.

Voodoo Rhythm

File: The Goon Mat & Lord Benardo – Take Off Your Clothes
File Under: Voodoo Got Me, Late Last Night, Oh Lord, Gimme One More Change

File Social: [Facebook]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven