Koch Marshall Trio – Toby Arrives

Koch Marshall Trio – Toby ArrivesAh, “Green Onions” to the max! Booker T. en Jimmy Smith hebben zich verenigd in het samenspel van Hammond-wizzard Toby Lee Marshall en bluesgitarist Greg Koch. Wat valt direct op? Het rauwe, maar puntige en uiterst felle gitaargeluid van Koch die met zijn nagels zijn snaren lijkt te dempen. De Fender-ambassadeur scheurt op ultra-cleane wijze en zoekt voortdurend de auditieve pijngrens op tussen de zwierige grooves van Marshall en zijn drummende zoon Dylan Koch. Wanneer Joe Bonamassa het trio dan ook nog eens te pas en te onpas bij iedereen aanbeveelt, dan ben ik klaar met schrijven. Deze cd mag qua geluidsproductie in geen enkele studio ontbreken. Toby Arrives kan zomaar uitgroeien tot een nieuw referentiekader en niet alleen voor bluesmuzikanten.

The Players Club/Mascot

File: Koch Marshall Trio – Toby Arrives
File Under: Uniek rauw en funky bluesmateriaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven