Knupperpouf – Our World

Het is alweer een paar jaar geleden dat Knupperpouf, een project van drummer/ multi-instrumentalist Nicolette Lie, nieuwe muziek de wereld in stuurde, maar eindelijk zijn we verblijd met de zeven nieuwe songs op Our World. Net als op vorige releases is zangeres Marloes ‘Julia P’ Vermeulen van de partij op een paar songs. Haar zang op het licht melancholische en melodieuze “Geese Flew” is als een warm bad.
Als Lie zelf zingt is dat heel sfeervol in “Doppler” of lekker poppy in “Our World”. Met name in het eerder genoemde “Doppler” weet Knupperpouf sowieso een mooie donkere mood neer te zetten door de haast Japan-achtige pianoklanken (de band, niet het land). Maar ook voor een lekkere Britpopsong als “A Place of Your Own” ben je hier aan het goede adres. Dat zelfs een topdrummer als Lie gewoon een drumcomputer het werk laat doen in “The Code” siert haar. Hopelijk duurt het niet meer zo lang voor een nieuwe Knupperpouf release. De wereld kan deze prima songs goed gebruiken.

Bandcamp

File: Knupperpouf – Our World
File Under: What Our World Needs
File Facebook: [ Knupperpouf op Facebook]
File Bandcamp: [Knupperpouf – Our World]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven