John Canoe – Actorboy

john_canoe-actorboyAls iemand zich voorstelt als Johnny Kano, oftewel John Canoe, wees dan op uw hoede, want hij bestaat niet. Althans niet als artiest met van die kekke surf-garagerock. John Canoe is een trio uit Rome dat met Actorboy debuteert. Het is een ep geworden met vijf nummers. Het “Into” duurt nog geen minuut, maar biedt lekkere surfrock. Hierna volgt “Beer And Pills’ dat een knipoog lijkt naar “R.O.C.K. in the USA” van John Cougar Mellencamp. Hierna volgen nog drie garagerocknummers met een punkrandje. Als je iets hebt met bands als Wavves dan zeker eens luisteren. Geinig bandje met het rock ‘n’ rollhart op de juiste plaats. Single “Nervous Breakdown” is een goede afgevaardigde van deze ep. Laat een volledig album maar komen.

mij=Four Twenty Records

File: John Canoe – Actorboy
File Under: Kort maar krachtig

File Audio: [Bandcamp]
File Social: [Facebook]

[spotifyplaybutton play=”spotify:album:5jkA4lsQRm58BQFLjEzzJn”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven