Meshiaak – Alliance Of Thieves

Meshiaak – Alliance Of ThievesZelden hoor ik een platenmaatschappij iets zeggen over een debuutplaat dat dik hout snijdt. Bij Alliance Of Thieves van Meshiaak oppert Mascot in een persbericht dat deze plaat de magie evenaart van Ride The Lightning, Rust In Piece, South Of Heaven en Burn My Eyes. En dat is echt niet overdreven. Het Australische Meshiaak bestaat uit Danny Camilleri (ex-4ARMS), Dean Wells (Teramaze), bassist Nick Walker en drumbeest Jon Dette (Slayer, Anthrax, Testament, Iced Earth). Meshiaak heeft naar alle waarschijnlijk bewust ingezet op een perfecte nabootsing van de grote vier: Metallica, Slayer, Anthrax en Megadeth. Het is een kwestie van trainen. En nu de heren een superconditie hebben opgebouwd, is er voldoende ruimte ontstaan voor extra snelheid en meer kracht. Het is en blijft thrashmetal. Het maakt Meshiaak oersterk, overtuigd van eigen kunnen, zonder dat het afgeleid wordt van ingestoken genres die niet natuurlijk zijn en helemaal niet passen in hun idioom. Melbourne is bij dezen de nieuwe Bay Area. Meshiaak kun je blind boeken! Succes verzekerd!

mij=Mascot

File: Meshiaak – Alliance Of Thieves
File Under: THRASHMETAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven