Dirty Heads – Dirty Heads

Dirty Heads – Dirty HeadsReggae uit Californië? Ik denk dan heel snel aan Sublime. The Dirty Heads bestaan uit vijf man, onder aanvoering van Dirty J. en Dudd B. Het zijn honkies die al twintig jaar actief zijn in de reggae en hiphop, maar nergens echt uit de bocht vliegen. Sterker nog, The Dirty Heads lijkt meer en meer af te stevenen op groot commercieel en superglad succes. Als je medewerking krijgt van producers en hitschrijvers die werkten voor Rihanna, Nicky Minaj, Katy Perry, Zac Brown Band, Lana del Rey, Madonna, Diplo en Demi Lovato, dan is de Verrukkelijke Vijftien van Jeroen Soer echt wel een gepasseerd station. En waar reggae in de mainstream-pop nog steeds moeilijk te verkopen is, valt het op dat The Dirty Heads het best gedijen bij relaxte cloudy hiphop zoals “Doesn’t Make You Right”. Een blazertje en wat licht-tokkelende gitaartjes geven een feelgood-sound af waardoor er voor de heren geen vuiltje aan de lucht is. Voor het vijfde album klinkt Dirty Heads behoorlijk fris en zomers.

mij=Five Seven Music

File: Dirty Heads – Dirty Heads
File Under: Reggae, maar de hiphop werkt het best

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven