Cody ChesnuTT – My Love Divine Degree

One Little Indian Records

Cody ChessnuTT is qua releases niet de meest productieve. Hij is nu 48 jaar en toe aan zijn derde album. Zijn vorige stamt uit 2012, maar nu is er My Love Divine Degree. Je hoort eraan af dat dit niet over een nacht ijs tot stand is gekomen. Soul, funk, r&b en zelfs reggae, dat is de wereld van ChessnuTT. Het album is één grote track die aan elkaar geknoopt is alsof hij Curtis Mayfield, Marvin Gaye, Michael Jackson, Terence Trent D’Arby en Prince in een persoon is. Het is knap gedaan. Ik kan me zo voorstellen dat mensen met deze plaat weglopen. Ik kan echter maar geen maatjes met deze plaat worden. De nummers blijven bij mij niet hangen, ik verlang naar albums van eerder genoemde artiesten en vind het als totaal eigenlijk wat aan de saaie kant. Al vind ik de track “Image Of Love” dan wel weer aardig, omdat het swingt en het spannend is welke kant het op gaat. Nog even noemen dat ik het een oerlelijk hoesje vind. Ik ben zelf lelijk, u hebt gelijk. Dit is duidelijk niet mijn ding.


File: Cody ChesnuTT – My Love Divine Degree
File Under: Oordeel vooral zelf

File Social: [Twitter] [Facebook]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top