King Kong Company – King Kong Company

Gentlemen / Mass Market

King Kong Company – King Kong CompanyEngelsen en hooliganhouse, ze zijn er dol op. Het is brutale, lompe ‘in your face’-dance die gekenmerkt wordt door kale 808-beats, opstuwende synths en een volksmenner van een zanger die wat door de microfoon scandeert in pakkende kreten. In het geval van King Kong Company zijn het trouwens geen Engelsen maar Ieren die Underworld, 808 State, Blaggers ITA, Fatboy Slim, The Orb en Saint Etienne op een hoop hebben gegooid. In de jaren negentig zouden we volledig zijn losgegaan op deze plaat. Nu klinkt het enigszins gedateerd.


File: King Kong Company – King Kong Company
File Under: Hooliganhouse in de revivalmodus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven