Rene SG – Hell Yeah!

Marista

De aanhouder wint. Zeke stelt geen reet meer voor en Peter Pan Speedrock bestaat niet meer. Dus, het Leidse Rene SG krijgt opeens volop de ruimte om zijn stoemppunk en –rock breed te etaleren. En dat begint al snel bij “Hell Yeah” dat eigenlijk de perfecte opvolger is van Primal Scream’s “Rocks”. Dat er nog wat extra tandjes bijgezet worden, is overduidelijk. Rene SG put uit een rechttoe rechtaan-oeuvre van rock en punk en kan, als het tenminste iets beter zijn best doet op het gitaarwerk makkelijk mee met de mannen van Turbonegro. Tussen “Hellpizza” en “The Age Of Pamparius” zit namelijk bijna geen verschil. Ik zie heel wat mogelijkheden om dik twaalf jaar na oprichting de band naar een hoger plan te tillen. Met alle simpele gedachtes die erbij horen.


File: Rene SG – Hell Yeah!
File Under: Te simpel maar doeltreffend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven