Mountain Bike – Too Sorry For Any Sorrow

Humpty Dumpty Records / PIAS

Mountain Bike – Too Sorry For Any SorrowHet is jammer dat opener “Future Son” je in de richting van dEUS zet doordat het wel gedeeltelijk geleend lijkt te zijn, want Mountain Bike is een geinig bandje uit België dat meer kan. Ze hebben namelijk wel iets wat ik tegenwoordig te weinig in de Engelse band hoor: catchy songs die zo uit de mouw lijken te zijn geschud. De nummers zouden zo uit de koker kunnen zijn gekomen van Blur of The Libertines. Too Sorry For Any Sorrow is hun tweede schijf. Zanger Etienne valt op door de luie manier van zingen die ik wel kan waarderen. Daarnaast is er een gitaar die lekker zijn eigen verhaal vertelt. Het Brusselse kwartet heeft het. De negen songs zijn allemaal raak, al had ik voor een andere opener gekozen. Wel een slechte bandnaam, alsof ze niet ontdekt willen worden. Ik kan althans de bandwebsite niet vinden. Ook weinig kuddo’s voor de lelijke hoes. Zonde als dit een Brussels geheim blijft.


File: Mountain Bike – Too Sorry For Any Sorrow
File Under: België goes Britpop

File Social: [Facebook]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven