Hope – Hope

Berlijn grossiert in rafelrandjes. Al decennialang. In muziek, in kunst, in film en in het maatschappelijke leven. En dus vinden wij het nu met zijn allen heel vanzelfsprekend dat pompeuze soundscapes, elektronica, industrial en gitzwarte avantgarde een magisch Berlijns nihilistisch sausje hebben. Hope is een Berlijnse band die het beste van Skin, Swans, Savages, The XX en Siouxie And The Banshees vertegenwoordigt. Okee, gooi er ook nog wat Moderat bij. Het einde der tijden kennen natuurlijk in vele vormen en maten. Bij Hope is het meest krachtige element de afwisseling tussen de hemelse vocalen van zangeres Christine Borsch-Supan die non-stop verhalend bezig is en klinkt als de zangeres van Cut_ en het intens dreinende beukwerk. Wave en Neue Welle krijgen ineens een compleet nieuwe input. Hope zou weleens een alternatieve sensatie van jewelste kunnen wezen.

Haldern Pop

File: Hope – Hope
File Under: Alternatieve maar o zo intense wave

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven