Tricklebolt – Tricklebolt

Laatst vroeg ik me af hoe het toch met Richard Janssen is, de voorman van Fatal Flowers en Shine? Naar het schijnt is hij decorontwerper en doet sporadisch nog wat productieklussen. Of hij zit stiekem in het Sallandse Tricklebolt en verbloemt met het aanvoeren van Harry Muskee, de Stones, Deep Purple, Thin Lizzy en Led Zeppelin zijn eigen invloed op het vijftal. Qua songs en zeker qua inzet van het Hammond-orgel hoor ik echter klassieke gitaarrock met een Southern-inslag terug die Johnny D Is Back 2.0 aankondigt. Kwalitatief goed plaatje van wat je wellicht iets te cliché vindt. Tricklebolt doet wat het moet doen. Meer heeft de band niet nodig.

Sonic Rendezvous

File: Tricklebolt – Tricklebolt
File Under: Salland rocks

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven