Trixie & The Trainwrecks -3 Cheers To Nothing

Wie Bound To Ramble uit 2015 van Trixie Trainwreck kent zal weinig verrast worden door 3 Cheers To Nothing van Trixie & The Trainwrecks. De opener “Daddy’s Gone” en “No Good Town” komen stonden namelijk al op haar debuutplaat. Trixie Trainwreck aka Trinity Sarratt, geboren in San Francisco, maar inmiddels woonachtig in Berlijn bracht haar rauwe countrysongs gewapend met gitaar en stem. Inmiddels heeft ze echter hulp gekregen van drummer Bruce Brand (Thee Headcoats), gitarist Paul Seacroft (The Selector) en bluesharmonicaspeler Charlie Hangdog. Het maakt dat het geluid een stuk vuiger is geworden en helemaal Voodoo Rhythm-waardig, ze mochten hier althans hun plaat op uit brengen. Er staat te lezen dat de plaat in een keer opgenomen werd. Ik geloof het meteen. 3 Cheers To Nothing is een rauwe countryplaat met bluesy randje geworden waar de energie vanaf spat. Elf tracks zijn van eigen hand, twee zijn covers van Loretta Lynn (“Everybody Wants To Go To Heaven”) en Hank Williams (“Lonesome Whistle”) waarin vooral de trein en het verlaten centraal staan . Dat de reeds bekende “Daddy’s Gone” als opener werd is overigens geen probleem, want wat een catchy nummer. Je wil al meteen meer, en je wordt niet teleurgesteld.

Voodoo Rhythm Records

File: Trixie & The Trainwrecks -3 Cheers To Nothing
File Under: I don’t wanna move

File Social: [Facebook]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven