VA – Punk-O-Rama 10

Onder de titel Punk-O-Rama brengt Epitaph al een flinke tijd verzamelaars op de markt die – mede door de zeer schappelijke prijs die zo rond die van een EP of een Cd-single ligt – altijd weer goed zijn voor hoge verkoopcijfers. Dat is ook wel terecht, want naast het feit dat de Punk-O-Rama’s een goede kennismaking zijn voor mensen die eens willen snuffelen aan de (on)bekende acts die Epitaph en haar sub-labels in hun stal hebben, staat er altijd ook een flinke stapel nog niet uitgebrachte tracks op van bekendere acts. Op Punk-O-Rama 10 staan nu bijvoorbeeld onuitgebrachte tracks van de punkers van Bad Religion, Pulley en The Offspring – een oudje uit 1992, opgenomen tijdens de Ignition-sessions – , lastig(er) te verkrijgen tracks van NOFX en Rancid en een voorproefje van de nieuwe Dropkick Murphys. De grap van deze Punk-O-Rama is dat de punkers die blind deze verzamelaar aanschaffen ook eens nummers van de niet-punkacts van Epitaph voorgeschoteld krijgen. Zo is er een kek voorproefje van de nieuwe Duitse aanwinst Robocop Kraus. Deze heren zouden in 2005 wel eens door kunnen breken met hun album They Think They Are The Robocop Kraus, dat in het najaar zal verschijnen. Verder krijgen ze ook hiphoptracks van Sage Francis en The Coup en de kitschrock van Moneybrother voorgeschoteld. Het is wederom een verzamelaar waar je best even zoet mee bent. Bovendien krijg je naast 28 tracks er grateloos een dvd bij met 24 videoclips bij die ook goed is voor flink wat kijkplezier, wat wil je nog meer?
We gaven maar liefst vijf exemplaren van Punk-O-Rama 10weg. Sorry, je bent te laat.


mij=Epitaph

Een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven